マレーチャンの人気メニュー 東京・池袋 エスニック・マレーシアレストラン 

マレーチャン<マレーシア料理レストラン>
マレーシア料理の特徴 | MENU  | お弁当  | ケータリング  | 店舗案内 | map | contact  | top
 



麺 noodle
  大盛り(Large Portion is available for)+\100

エビ麺

PRAWN NOODLES

¥1100
マレーチャンソースのエビ風味のスープ。
当店の代表つゆ麺。
Our signature noodle soup dish that contains malaychan sauce.

牛肉スープのビーフン麺

Vermicelli Beef Soup

¥1100
牛肉スープのさっぱり細ビーフン麺。Rice vermicelli noodles in the beef soup.

カレー麺

Curry Noodles

¥1100
当店自慢のココナッツチキンカレーの麺。Noodles in our famous coconut chicken curry.

トムヤン麺

TOM YAM NOODLES

¥1100
辛さと酸味が絶妙なトムヤムスープのつゆ麺。Noodles in Tomyam soup. Spiciness and sourness match pretty well.

ラクサ麺

Laksa Noodles

¥1280
数種のハーブのミックススープとタピオカ麺は当店で しか味わえない本場の味。 This tapioka noodles in the mixed herb soup is our speciality, and authentic dish.

ミーゴレン

Mee Goreng

¥1260
干し蝦とチリソースのマレーシアの焼きそば。Malaysian fried noodles flavored with dried shrimp, and chili sauce.

焼きし麺

Fried Kway Teow

¥1260

米粉の太い麺と野菜を黒醤油などで炒めた屋台料理。 Fried wide rice noodles with vegetables flavored with black soy sauce. It’s a typical vendor food.

焼きビーフン

Fried Vermicelli

¥1100
マレーシアの焼きビーフン。 Malaysian fried rice vermicelli noodles.



up
 "Copyright (C) 2010 MALAYCHAN. All Rights Reserved."